Termeni si Conditii!

1.Descrierea serviciilor
GenerareTrafic.ro se doreste a fi un proiect amplu de viitor care va fi solutia perfecta pentru promovarea site-urilor noi sau chiar pentru popularizarea site-urilor deja existente. Fiecare user va avea posibilitatea sa promoveze site-urile pe care le detine sau doreste sa le promoveze, GRATUIT in generatorul de trafic

2.Politica de adaugare a unui site in generator
Inscrierea unui site in generatorul de trafic GenerareTrafic.ro se poate face cu respectarea si acceptarea urmatoarelor conditii:
-nu sunt acceptate site-uri cu redirectionare catre alte site-uri;
-nu sunt acceptate site-urile care blocheaza surf-ul prin popupuri sau coduri framebreaker;
-ne rezervam dreptul de a refuza unele site-uri chiar daca indeplinesc conditiile de mai sus, deoarece e posibil ca modul de constructie al site-ului sau continutul sa nu fie unul care poate fi promovat de noi;
- sunt validate si site-urile care nu contin codul html link+imagine din sectiunea parteneri care atesta faptul ca site-ul este inscris in generatorul de trafic web GenerareTrafic.ro

3.Confidentialitate
GenerareTrafic.ro se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor.Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.
GenerareTrafic.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

4.Licitatii
GenerareTrafic.ro poate sa anuleze banner-ul trimis de castigatorul licitatiei in cazul in care banner-ul se incarca greu si ingreuneaza incarcarea paginii sau in cazul in care imaginea nu mai este la adresa trimisa.
In cazul in care banner-ul a fost anulat user-ul care a casigat licitatia trebuie sa trimita printr-un mail la adresa office@generaretrafic.ro noile date ale banner-ului.

Pe site-ul care va fi pus pe spatiul publicitar castigat in urma licitatiei trebuie sa fie unul din bannerele generaretrafic.ro, in caz contrar reclama nu va fi publicata pe generaretrafic.ro.
Pe spatiul publicitar nu se pot adauga link-uri refferer!


Numarul creditelor licitate trebuie sa existe in contul celui care a licitat si la sfarsit-ul licitatiei pentru ca noi sa putem extrage creditele.Daca creditele licitate nu mai exista in cont, automat vom trece la cel care a licitat cel mai mult si are creditele in cont.

5.Publicitate
GenerareTrafic.ro isi rezerva dreptul de a promova unele site-uri partenere sau sponsori fara acordul utilizatorilor.