Reclama ta la doar 1 euro

Acum aveti posibilitatea de a va face publicitate siteului/afacerii pe toate paginile GenerareTrafic.ro printr-un banner 248x120, pretul pentru un astfel de banner incepe de la 1 euro pentru 2000 de afisari.

Mai jos aveti toate detaliile despre acest sistem.

Daca sunt mai multe bannere cumparate pentru acel spatiu ele sunt afisate prin rotatie.

Nu sunt acceptate bannere catre site-uri cu continut pornografic, warez, crack-uri, keygen sau alte fisiere ce incalca drepturile de autor din tara noastra.

Banner-ul apare pe toate paginile siteului GenerareTrafic.ro in partea dreapta (sidebar).

 

Cam atat am avut de spus despre acest sistem, daca aveti intrebari le asteptam in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe adresa noastra de email.

 

Click aici pentru a cumpara reclama

Distribuie

2 comentarii Comenteaza si tu

Avatar

ionutzz23

07-08-2012, 15:54:40

@mike123 pentru moment avem doar pachete cu afisari, le gasesti pe pagina http://www.generaretrafic.ro/cont/pachete-site.html

Avatar

mike123

07-08-2012, 15:52:22

Nu inteleg exact la ce va referiti, as fi interesat de oferta dvs cu 1 euro, dar....in altfel, adica....1 euro/luna/saptamana, nu la nr de afisari. Astept raspuns

Lasa un comentariu - mesajul trebuie sa contina minim 10 caractere


GenerareTrafic.ro nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor, dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare, discriminatorii sau mesajele care sunt postate doar cu scopul de a face spam!